KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Eerste workshop Creatief Koken: check! | KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Eerste workshop Creatief Koken: check!

Véronique (uiterst links) en Soraya (3de van links) delen graag hun culinaire passie en engagement.
Véronique (uiterst links) en Soraya (3de van links) delen graag hun culinaire passie en engagement. (c) Foto's: Eric Van den Abbeele

De eerste workshop Creatief Koken is een feit! Drie uur lang leerden Véronique en Soraya een achttal cursisten enkele kneepjes van het vak. Te beginnen met: de basis! Van snijtechnieken tot de bereiding van een groentenbouillon.

Niets dan blije gezichten tijdens de eerste workshop vorige vrijdag in Buurthuis Macharius.

Culinaire en gezonde reis

Onze bedoeling? De deelnemers meenemen op een culinaire en gezonde reis waar ze de koken van basis, voor kleine én grote groepen leren. Interessante tips en weetjes meepikken, ervaring opdoen, je wat vertrouwder voelen in de keuken en ook: een gezellige voormiddag beleven.

Warm aanbevolen

Een ideaal opstapje, denken wij, voor mensen die de Kookploeg wel willen helpen als vrijwillige kok, maar niet zeker zijn of de keuken en het aanrecht wel iets voor hen zijn.

Wij kunnen je nu al verzekeren: er is voor iederéén wel een taakje weggelegd in onze keukens. Je hoeft echt geen keukenprins(es) te zijn om een waardevolle bijdrage te kunnen leveren. Maar een workshop Creatief Koken volgen, kan uiteraard geen kwaad. Integendeel: we bevelen die warm aan. Niet in het minst om de twee dames-organisatoren Véronique en Soraya die hun passie en engagement graag met jullie delen.

Meedoen?

Trouwens, de workshops zijn er voor iederéén die geïnteresseerd is in koken. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Kriebelt het? Doen! Alle info en hoe je je kan inschrijven vind je hier.

Enkele sfeerbeelden...

Dank aan fotograaf Eric Van den Abbeele voor de sfeerbeelden van de workshop.