L’AUTRE CUISINE TEAMBUILDING

2023

i.s.m. restaurant  JOHN DORY
Reep 9  Gent  |  www.john-dory.fish

 

 

teambuilding voor bedrijven met een sociaal oogmerk

Geniet van een ontspannen kook-event en van het gezelschap van uw collega's
U hoeft geen ervaring te hebben in de keuken, u wordt ingezet naargelang uw interesse en vaardigheid. Zo doen we dat bij de Kookploeg ook. U bewijst daarmee een dienst aan mensen op Gents grondgebied voor wie een lekkere, gezonde warme maaltijd geen evidentie is.

worden volop gepland. Data volgen zo snel mogelijk.

capaciteit

voor 4 tot 10
deelnemers per groep

deelnameprijs

1950 euro
voor de groep

programma

boottocht | kook-event
fotoreportage | diner

Programma

inbegrepen in de prijs

Bootjes van Gent
privé-rondvaart

12u45 – 14u

Maak een privé-rondvaart op de kanalen van Gent. Liefst met zonneschijn, maar zelfs bij lichte regen is het best aangenaam vertoeven op het water. Is het écht te koud of te nat, dan voorzien wij voor u een cabrio-boot. 

Een gids wacht u om 12u45 op aan het Groene Boothuisje aan de Korenlei voor een privé-bootvaart. Tijdens het varen wordt u een aperitiefje aangeboden. Om 14u stapt u af aan de steiger Bisdomkaai, op wandelafstand van restaurant  JOHN DORY aan de Reep, de nieuwe trekpleister in Gent. 

Louis en Cheyenne van restaurant John Dory
Louis en Cheyenne van restaurant John Dory

inbegrepen in de prijs

Kook-event in visrestaurant
John Dory

14u – 18u

samenwerking tussen Kookploeg Gent Solidair en visrestaurant John Dory

Ervaar een namiddagje “Kookploeg” in stijl, zoals onze vrijwilligers dat doen. Bereid een heerlijk menu voor 100 mensen. En geniet nadien uiteraard zelf ook van “uw” dineetje.

Onze chef Louis stelt een origineel menu samen – vegetarisch en halal – en zorgt voor alle verse ingrediënten. U bent de keukenbrigade, onder (bege)leiding van de chef! Op het programma: 100 maaltijden, inclusief voor uw team. De andere maaltijden worden verpakt en gekoeld door de vrijwillige chauffeurs van Kookploeg Gent opgehaald. 

We vertellen u alles over de Kookploeg: wat we precies doen, waarom, op welke manier en voor wie.

U hoeft geen ervaring te hebben in de keuken, u wordt ingezet naargelang uw interesse en vaardigheid. Zo doen we dat bij de Kookploeg ook. Geniet van een ontspannen kook-event en van elkaars gezelschap. 

 

inbegrepen in de prijs

Fotoreportage

Na afloop van het event krijgt u een exclusief en professioneel fotoverslag van uw deelname: een 30-tal digitale afbeeldingen in hoge resolutie, die u kan gebruiken voor uw eigen bedrijfscommunicatie. Kookploeg Gent zal de foto’s met uw toestemming ook op haar eigen digitale kanalen verspreiden, om u als klant in de bloemen te zetten. 

supplement (volgens de tarieven van Artiest zkt.)

Een streepje muziek of...

Op verzoek krijgt u live entertainment tijdens het kookevent. Kookploeg Gent werkt samen met Kunstoverleg Gent en Artiest zkt…. Steek de kunstenaars, die het door de pandemie zwaar te verduren hebben, een hart onder de riem. Selecteer een live keukenconcert naar uw smaak: blues, chanson, jazz, cabaret, theater…

deelnemen?

Vul vrijblijvend dit formulier in. Wil je meer info? Vul ook dan onderstaand formulier in of contacteer Frank.

of vul dit contactformulier in

Kijk ook naar onze andere teambuilding-formule
''De Interne Keuken"