L’AUTRE CUISINE TEAMBUILDING

teambuilding voor bedrijven met een sociaal oogmerk

i.s.m. restaurant  JOHN DORY  |  Reep 9 | 9000 Gent  |  www.john-dory.fish

 

 

 

 

niet meer beschikbaar:
21 februari  |  14 maart  |  11 april  |  23 mei   |  20 juni  |  26 september  |  14 november


nog beschikbaar:
 24 oktober |  19 december

* telkens 12u45 – 18u

deelnameprijs voor de groep:
€ 1950

(max. capaciteit: ca. 10 deelnemers)

Registreer hier uw deelname en kies een datum waarop u wil deelnemen aan onze teambuilding.

Totaal


Programma

4 – 8 personen | € 1950
inbegrepen:
kookevent, boottocht, fotoreportage

inbegrepen in de prijs

Kookevent in visrestaurant
John Dory

14u – 18u

Ervaar een namiddagje “Kookploeg” in stijl, zoals onze vrijwilligers dat doen. Bereid een heerlijk menu voor 100 mensen.

Onze chef Louis stelt een origineel menu samen – vegetarisch en halal – en zorgt voor alle verse ingrediënten. U bent de keukenbrigade! In de restaurantkeuken bereidt u het menu onder de vakkundige begeleiding van de chef. Op het programma: precies 100 maaltijden, inclusief voor uw team. Dat wordt u geserveerd in het restaurant. De andere maaltijden worden verpakt en gekoeld en nadien door de vrijwillige chauffeurs van Kookploeg Gent opgehaald. 

We informeren u voor en tijdens het koken over hoe de Kookploeg in elkaar zit, wat we precies doen, op welke manier en voor wie.

U hoeft geen ervaring te hebben in de keuken, u wordt ingezet naargelang uw interesse en vaardigheid. Zo doen we dat bij de Kookploeg ook. Geniet van een gezellig, ontspannen kookevent en van elkaars gezelschap. Beleef hoe leuk samen koken kan zijn. En vooral: wees sociaal en solidair met mensen op Gents grondgebied voor wie een lekkere, gezonde warme maaltijd geen evidentie is. 

 

inbegrepen in de prijs

Bootjes van Gent
privé-rondvaart

12u45 – 14u

Maak een privé-rondvaart op de kanalen van Gent. Liefst met zonneschijn, maar zelfs bij lichte regen is het best aangenaam vertoeven op het water. Is het écht te koud of te nat, dan voorzien wij voor u een cabrio-boot. 

U wordt om 12u45 verwacht aan het Groene Boothuisje aan de Korenlei. Een gids wacht u op voor een privé-bootvaart. Tijdens het varen wordt u een aperitiefje aangeboden. Om 14u stapt u af aan de steiger Bisdomkaai, op wandelafstand van restaurant  JOHN DORY aan de Reep, de nieuwe trekpleister in Gent. 

Louis en Cheyenne van restaurant John Dory
Louis en Cheyenne van restaurant John Dory

inbegrepen in de prijs

Fotoreportage

Na afloop van het event krijgt u een exclusief en professioneel fotoverslag van uw deelname: een 30-tal digitale afbeeldingen in hoge resolutie, die u kan gebruiken voor uw eigen bedrijfscommunicatie. Kookploeg Gent zal de foto’s met uw toestemming ook op haar eigen digitale kanalen verspreiden, om u als klant in de bloemen te zetten. 

supplement (volgens de tarieven van Artiest zkt.)

Een streepje muziek of...

Op verzoek krijgt u live entertainment tijdens het kookevent. Kookploeg Gent werkt samen met Kunstoverleg Gent en Artiest zkt…. Steek de kunstenaars, die het door de pandemie zwaar te verduren hebben, een hart onder de riem. Selecteer een live keukenconcert naar uw smaak: blues, chanson, jazz, cabaret, theater…

contact: Frank Dierick  |  0495 52 27 81  |  frank@kookploeggent.be