KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Restaurant John Dory in de boekskes! | KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Restaurant John Dory in de boekskes!

John Dory
John Dory in Elle magazine

Tussen het koken door, bladeren wij al eens een magazine door. Elle Eten, bijvoorbeeld. En kijk, wie zien we daar in een artikel over culinaire hotspots in Gent? Louis en Cheyenne van restaurant John Dory aan de Reep.

Funky, duurzaam en persoonlijk

Hun keuken wordt omschreven als “funky”, “persoonlijk” en “duurzaam”. Dan is het geen toeval hé, dat John Dory onze partner is geworden om culinaire teambuildings voor bedrijven te organiseren.

L’ Autre Cuisine

 Ok, toegegeven, met het artikel in de Elle willen we graag uitpakken… om ons teambuildingsproject “L’Autre Cuisine” in de kijker te zetten… En dus: beleef een dagje “Kookploeg” in stijl in de keuken van John Dory. Voor collega’s om een namiddag te beleven in een ongedwongen – en lekkere – sfeer én om de Kookploeg beter te leren kennen.

Culinair en solidair combineren in de keuken van John Dory: een ideetje om samen met je medewerkers of je collega’s te doen? Er zijn ondertussen al twee teambuildings L’Autre Cuisine bij John Dory verkocht! Vind hier alle informatie en hoe je kan intekenen.