KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Kookploeg in beeld! | KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Kookploeg in beeld!

* vrijdag 11 maart & zaterdag 19 maart 2022 *

Als we in beeld kunnen komen, om de Kookploeg weer wat meer bekendheid te geven, dan laten we die kans toch niet liggen zeker! En weet je wat? Je mag zelfs meedoen!

Communicatiesector meets social-profit sector

Wat is het idee? Kookploeg Gent mag meedoen aan de ééndagsactie van Make a Mark Gent, dat is een initiatief van de communicatiesector die hun expertise één dag gratis ter beschikking stelt van sociale organisaties, zoals Kookploeg Gent. Het principe is: die sociale organisaties kunnen de publiciteit héél goed gebruiken, maar hebben daar doorgaans niet het budget voor. Het idee komt uit Amerika en Gent doet hier op 19 maart voor het eerst aan mee.

Kookevent in beeld en klank

Wat gaat Make a Mark Gent doen voor ons? Ze gaan een fantastisch mooi filmpje maken van een kookevent (opname op 11 maart). Dus wij doen waar wìj goed in zijn, zij doen waar zìj goed in zijn. Als dàt geen mooie combinatie is. 

Drie experten gaan ons superwijs in beeld brengen: Laurence Chanteloup (grafisch designer bij Wixa), Jo De Pauw (video content creator) en Sarah Maenhout (social media manager bij Punchline) vormen ons dreamteam-naast-de-kookpotten. Dat kan alleen maar goed zijn voor de mensen die rekenen op een warme maaltijd van ons… 

Welkom

En dus, praktisch: kom gerust naar ons kookevent “the movie”, nu vrijdag 11 maart, van 13u tot 16u in de keuken van Victoria Deluxe / De Expeditie aan Dok Noord 4F. Spring binnen, schil een patatje mee en vertel aan de camera van Make a Mark Gent wat de Kookploeg doet en voor wie!

Nog geen vrijwilliger? Ook welkom

Hey, en ben je geen vrijwilliger bij ons, maar razend curieus naar wat en hoe wij het doen? Of kriebelt het om eens in de pot te roeren (en in één beweging gefilmd te worden)? Aarzel niet langer! Je bent van harte welkom! 

Je hoeft trouwens niet noodzakelijk het hele event te blijven, als je het bij een blitz-bezoekje wil houden, ook tof! 

 

Wil je hier eerst wat meer over weten? Stuur een mailtje naar Bert van de Kookploeg of via de Facebookpagina van Kookploeg Gent.  

Een dikke dankjewel alvast voor organisatoren Peter en Stijn van creatieve studio Heren Loebas, Frederik Sioen en bibliotheek De Krook. 

Op zaterdag 19 maart 2022 is De Krook overigens the place to be voor de make-a-thon van Make a Mark Gent. Vanaf 8u30 tot 22u kan je er alle creatieve zielen aan het werk zien, ook het driekoppig dreamteam dat er onze video gaat afwerken. Als ‘t aan ons ligt, kijken we de hele dag over hun schouders mee!

Nog even herhalen:
– vrijdag 11 maart – 13u-16u (filmopname)
   Victoria Deluxe / De Expeditie 
   Dok Noord 4F, Gent

– zaterdag 19 maart – 8u30-22u (Make a Mark make-a-thon)
   bibliotheek De Krook
   Miriam Makebaplein 1, Gent