KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Evelien zegt "ja"! | KOOKPLOEG SOLIDAIR GENT

Evelien zegt “ja”!

Evelien Van Hamme
Evelien Van Hamme is de nieuwe meter van Kookploeg Gent Solidair!

Meter

Evelien Van Hamme uit Dertigers is de nieuwe meter van Kookploeg Gent Solidair. Dat vinden wij een heel goed idee en een hele eer. Evelien leent niet alleen haar bekende tv-gezicht aan ons (dank je wel, Evelien / Tinne! ), maar schenkt ons ook haar vertrouwen en haar geloof in wat wij doen.

Aanstekelijk

Evelien heeft gelijk 🙂 : wij zijn een toffe ploeg die iets kan betekenen voor kwetsbare Gentenaars. En we zijn ervan overtuigd dat haar meterschap aanstekelijk zal werken, zodat nog veel meer mensen onze Kookploeg leren kennen.

Dertigers

Evelien woont sinds een jaar of tien in Gent, een stad waar ze – zo lezen we in één van de talrijke interviews met haar – zowat verliefd op geworden is. Ze speelt al drie seizoenen lang de bedrogen echtgenote Tinne in de serie Dertigers. Of je kent haar van de tv-series Vriendinnen of De Infiltrant of van haar gastrollen in andere series.

En nu heeft ze dus ook een mooie rol bij De Kookploeg! Een Oscar zal dat wellicht niet opleveren, maar wel onze welgemeende appreciatie en dank. Welkom bij de ploeg, Evelien!!