Schrijf je in als vrijwilliger voor het Kookploeg Feest

Schrijf je in als vrijwilliger voor het Kookploeg Feest

En ja! De Kookploeg Feest op zaterdag 25 november 2023 in de Buurtloods Muide in Gent.

De Kookploeg Feest 2023

Een benefiet waar iederéén welkom is. 

Een feest waarbij we je helpende handen heel goed kunnen gebruiken. 

We starten met de voorbereiding op
vrijdag 24 november en die gaat uiteraard verder op zaterdag 25 november. Voor wie nog adem heeft: op zondag 26 november ruimen we op.

Groentjes snijden, mise en place, afwassen, tafels dekken, de feestzaal versieren…  Tijdens het Kookploeg Feest zelf hebben we opdieners, inschenkers, afruimers, afwassers, keukenhulpen… nodig.

Kom je helpen, dan laten we je uiteraard niet verhongeren. Als blijk van dank, geniet je evengoed van een menu, gratis! Misschien op een ander moment, als je toevallig ober of keukenhulp van dienst bent op zaterdagavond, maar je bordjes staan klaar!

Nieuwe tool: Kookkompas

We hebben een gloednieuwe planningstool voor de vrijwilligers, ons KookKompas. Daarmee kan je aanduiden wanneer en hoe je voor het Kookploeg Feest wil vrijwilligen. Maar evengoed kan je je aanmelden voor de gewone kookevents. 

Tijdsblokken van 2u

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november hebben we heel wat vrijwilligers nodig. We werken met tijdsblokken van 2 uur. Vul zo veel tijdsblokken in als je wil.

Schrijf je in, dan rekenen we
uiteraard op jou.

Even opnieuw registreren aub

Opgelet!
Omdat het programma nieuw is, vragen we je om je even opnieuw te registreren als vrijwilliger. Ook al ben je al actief bij Kookploeg Solidair.

Hoe gebruik je KookKompas?

Met de opbrengst van het feest kunnen we weer heel wat warme maaltijden bereiden voor wie het echt nodig heeft.Dus jouw helpende handen... zijn heel welkom. Je maak er heel wat mensen blij mee.  En: het wordt ook voor jou een toffe avond om niet te vergeten!