HELP ONS!


"Wil je graag véél mensen helpen met een heerlijke en gezonde maaltijd?
Dan is Kookploeg Gent iets voor jou!"
De Kookploeg

Op welke manier wil jij ons het liefste helpen? We komen steeds handen te kort, in de keuken of met een bestelwagen. Kom mee in de potten roeren of breng onze maaltijden naar de afhaalpunten.

Heb je een geschikte werkruimte voor ons ter beschikking? Laat het ons weten! We zoeken FAVV-gekeurde keukens waar vrijwilligers mogen koken. Of mogen wij een opslagplaats als afhaalpunt gebruiken?

Voor €2 bereiden wij een lekkere en gezonde maaltijd! Met €10 voorzien wij een volledig gezin met drie kinderen van een maaltijd. Voor €70 smullen ze met zijn vijven een hele week.
Elke gift telt!

Al overtuigd? Welkom. Stuur ons een berichtje! Of beter nog: registreer je hier online via de kalender, ook als je Kookploeg Gent occasioneel wil versterken als vrijwilliger. Ben je al vrijwilliger? Ook jij kan online registreren.

Ben je al vrijwilliger? Of wil je occasioneel mee helpen koken? Klik op de kalender hieronder en vul dag en tijdstip in waarop jij de Kookploeg Gent kan versterken. Zo ben je meteen online geregistreerd en weten wij automatisch wanneer wij jou mogen verwachten.

Welkom bij Kookploeg Gent Solidair!